al nevolim ljude koji ma smetaju neki sto su druge nacionalnosti ili vjeri
Da li vam smeta ?
03. januar 2016
Dzaba što tebi ne smetaju Srbi kada ovde postoje ljudi kojima su idioti Slobodan Milošević i Vojislav Šešelj najveći idoli.
Ja te želim dobrodošlicu! A za ostale ne znam.
Ja te želim dobrodošlicu! A za ostale ne znam.
03. januar 2016
pa ko da i kod nas albanaca nepostoji idioti koji tacija podrzavaju ja ne za mene je Kosovo je Srbija i kosovo nepripada albaniji
03. januar 2016
Žao mi je ali Šešelj je idiot... Šešelj hoće rat, a mi Srbi očigledno imamo veoma kratko pamćenje, ali to sam i očekivao od mog maloumnog srpskog naroda i zbog toga me je sramota što sam srbin (srbin malim slovom namerno)
Da se podsetimo,
1991. godine je počeo rat u tadašnjoj Jugoslaviji a SSSR se raspao.
1992. godine dobili smo veoma stroge sankcije naravno Slobu I Šešelja nije to zanimalo.
Šta se desilo onda...
1993. Pad životnog standarda, Inflacija, Švercovanje raznih proizvoda, siromaštvo.
Tek se 1995 prestalo sa zveckanjem oružja Dejtonskim sporazumom.
A onda 1999 Slobi i Šešelju pala je genijalna ideja umesto puštanja nato trupa na kosmet odbiju sporazum I započnu rat SA ČITAVIM NATO PAKTOM.
A ako Šešelj sada bude dobio većinu NAJEBALI SMO
Zato što će Šešelju prvi priotet biti velika Srbija i biće još rata i još važnije JOŠ SANKCIJA.
Da se podsetimo,
1991. godine je počeo rat u tadašnjoj Jugoslaviji a SSSR se raspao.
1992. godine dobili smo veoma stroge sankcije naravno Slobu I Šešelja nije to zanimalo.
Šta se desilo onda...
1993. Pad životnog standarda, Inflacija, Švercovanje raznih proizvoda, siromaštvo.
Tek se 1995 prestalo sa zveckanjem oružja Dejtonskim sporazumom.
A onda 1999 Slobi i Šešelju pala je genijalna ideja umesto puštanja nato trupa na kosmet odbiju sporazum I započnu rat SA ČITAVIM NATO PAKTOM.
A ako Šešelj sada bude dobio većinu NAJEBALI SMO
Zato što će Šešelju prvi priotet biti velika Srbija i biće još rata i još važnije JOŠ SANKCIJA.
29. januar 2016
Pričamo o velikoj Srbiji a nemamo vojsku ni da se borimo protiv manje grupe klinaca a kamoli protiv države.
30. januar 2016

u141721
Ne znam kako nekom Seselj moze biti idol... Idiot obicni. Deca od rodjenja naucena da mrze druge i da podrzavaju one koji ubijaju. Jebo mater ko je Bosanac, Srbin, Hrvat, Albanac uvek se skupimo kad je najteze. Secam se poplavi, dolazili iz Novog Pazara u Sabac da pomazu a posle mesec dana psovali jedni druge. Sjedinjeni smo nazalost samo kada nas natera majka priroda... Jebi ovakav zivot i Balkan i sve vise u kurac kad smo ovakav narod.
31. januar 2016