Luzer Name
Luzer Name
Po meni Counter Strike 1.6, jer je najrevolucionarnija od svih ponuđenih. Igrica koja je napravljena u 1999. godini ima grafike na nivou igrice iz 2005, znači bolju grafiku od nekih GTA, ali jebeš grafiku. Zanimljiva je simulacija kako ti ubijaš teroriste i kako oni mogu da budu svugde, od kuhinje pa do pustinje. A još zanimljivije je što je ta ista igra rađena na tako dobrom engine-u, da podržava preko 50000 mapa, i odlične modove poput Amx Mod. Jeste da je GTA open world, ali opet, svako ima svoj ukus.
09. jul 2018
Luzer Name
Luzer Name
A i imaš više ciljeva. U FIFI, Pes, itd. cilj je samo da daš više golova. U GTA možeš da radiš šta hoćeš, ali dok ne pređeš misije pola stvari ti nije otključano, tako da je tu cilj preći misije. U Minecraft i nema cilja, samo gradiš neka sranja, doduše na Multiplayer-u je drugačije, ali tamo su teški modovi. Ja sada pričam o vanilla verzijama. Za Wolfenstein i nemaš neki cilj, glupa je igra. U vanilla verziji Kantera imaš cilj ili da staviš bombu, ili da isključiš bombu, ili da spašavaš taoce, ili da se pucaš bez razloga, ili da se gađaš granatama, ili da se samo zajebavaš, ili da bežiš do helikoptera a da te ne ubiju, ili da probaš nožem da ubiješ ljude, itd.
Ono što hoću da kažem je da ti u kanterima nije potreban nikakav mod da bi se zajebavao. Jednostavno, skineš igricu i to je to. Ne moraš na svaka 2 dana da je update-uješ, ne moraš da skineš hrpu novih mapa, ne moraš da igraš na serverima, možeš sa botovima ako nemaš net, itd.
09. jul 2018
Negdje sam pročitao da je u Counter strikeu bio neki dvoboj noževima, i ovaj koji je u njemu izgubio je pronašao svog ubojicu iz igrice u stvarnom životu, te mu je zaozbiljno zabio nož u prsa, ili tako negdje.
09. jul 2018
Mozes i u FIFA, i u PES, i u GTA, i u Minecraft da napravis ciljeve,cak i bolje od ciljeva koje si ti naveo za Kantere kao sto su da pucaš bez razloga.
10. jul 2018
Luzer Name
Luzer Name
Mozes, ali trebas prelaziti misije i ciljeve, sto nije slucaj sa kanterima. U CS lepo udjes u igricu, ucitas mapu, i odmah krece igra. Ne moras da skupljas pare da bi kupio dobre igrace kao u Fifi i Pes. Ne moras da pratis nekog coveka koji ti kaze da ubijes drugog, kao u GTA. Za Minecraft je vec veoma diskutabilno, ali treba shvatiti da su CS i Minecraft dve vrlo razlicite igrice i ne mogu se porediti.
19. mart 2019
Zanimljivo receno, ali treba razumeti da crackovani Counter Strike koji, siguran sam, 90% Srba igra, koristi zvukove iz 2000-e, pa modele iz 2001-e pa nadalje, Cak je i de_dust2, najpoznatija mapa, nastala 2001. godine.
Jeste da nije bitna grafika nego gameplay, ali samo kazem, da ne bude da je CS 7 godina ispred svog doba.
19. mart 2019
ti napravi acc samo da bi to reko
22. novembar 2019
GTA V
08. januar 2020
Da biste poslali poruku, prijavi se ili se učlani