(i srecna nova svima)
31. decembar 2018
Uspjeli smo u ojačanom kamionu doći do Starog Pazara, a putem smo nailazili na tek male skupine zombija. Za to nam je trebalo 2 dana jer mo se svako malo morali skriati od kalavinskih izviđačkih brodova. U Pazaru smo naišli na regularnu srpsku vojsku koja je tada pružala otpor zombijima. Pomogli smo im odbiti napad kalavinske letjelice. Rekli smo nadređenima iz Pazara za F16 u Novom Sadu te kako na treba goriva, na što su nam odgovorili da ga imaju jedva za sebe te ga ne mogu dijeliti drugima.
03. januar 2019
Neverovatne vesti!
Dok smo isli u neku staru radio stanicu, dobili smo signal od vojne jedinice u SAD-u. Ne znam kako su uspeli da nas kontaktiraju, ali traze sto vise moguce jedinica! Planiraju counter-offensive protiv vanzemaljaca, i traze mnogo prezivelih. Navodno, postoje mesta koja nisu cak ni napadnuta sa strane vanzemaljaca i tu zive mnogo prezivelih. Neka mesta ukljucuju: Sydney (Australia), Cape Town (South Africa), Ann Arbor (SAD) i neki mali gradovi po Juznoj Americi i Evropi.
Medjutim, naravno, ne bi smo mogli tako lako doci dotle a da nas ne primete vanzemaljci. Jos uvek smo u kontaktu sa tom stanicom, ali dobro je da nismo sami u ovoj borbi.
08. januar 2019
I do kad cete vi ovako?
09. januar 2019
Dok ne crknemo
09. januar 2019
Bolje da za sada ostanemo ovdje na Balkanu. Ako se vanzemaljci ukopaju u brdovitim dijelovima dinarida nikad ih se neće moći istjerati. Moja skupina je u međuvremenu, uz pomoć srpske regularne vojske obranila Beograd i okolicu od napada Kavalina, te protuavionskim oružjem srušiti jednu svemirsku letjelicu. Na sreću, unutrašnjost je ostala više manje sačuvana, kao i tijela dvaju vanzemaljaca. Visoki su 2 metra, sive kože, jake građe te puni nekih krasta. Na glavi im je bio nekakva kaciga koja se nije dala skinuti, pa smo ju razbili.
15. januar 2019
Na licu svemiraca su se nalazila 3 oka, s tim da je srednje nešto veće od ostala dva, a usta su vertikalno postavljena ( kod ljudi su vodoravno).
15. januar 2019
Jučer se na nebu pojavila flota od desetak manjih brodova. Moja skupina se vratila do Novog Sada, gdje nas je dočekao popravljen F16. Sada samo čekamo pošiljku goriva od kolega koja bi trebala stići kroz 2 dana. Snijeg otežava kretanje, no zato je lakše uočiti zombije, koji su izgleda otporni na hladnoću.
18. januar 2019
20.1. su nam kolege iz južne Srbije donijeli gorivo za avion: sada samo čekamo Andreja da ga isproba u zraku. U međuvremenu smo ostvarili raduo kontakt s pripadnicima NATO-a u Mađarskoj. Bili su ljuti jer smo na svoju ruku popravili avion, a nismo ga isporučili nazad. Odgovorili smo da imamo i većih problema te da dođu sami po njega ako im je u interesu. Dotle smo odbili nekoliko napada zombija, te očistili nekoliko okolnih sela.
26. januar 2019
mozda se pitate sta je bilo sa nama.
vanzemaljci su doveli neki death star i svi smo izginuli
17. februar 2019
17. februar 2019
...ali, mala vojna jedinica sa balkana je uspela uzeti brod kalavina i pobeci na vreme

coming soon: RVJ 2 - Battle royale edition
17. februar 2019
sve kalavine je ubio shaggy
14. april 2019
A scooby?
14. april 2019
on je pomagao
15. april 2019
Da biste poslali poruku, prijavi se ili se učlani
Unesi vezu na sliku
Primer: https://www.stranica.com/slika.jpg