Cilj ove igre je da tvoj komentar bude prvi na 10. strani, pa onda na 20. itd. Kada "pobedis" govoris o cemu ce se pricati na sledecih 10 stranica. Ali postoji caka. NE SMES POSTAVITI DVA KOMENTARA ZA REDOM! Moglo bi da ispadne veoma zanimljivo! 
Prvo pricamo oooooo... VICEVIMA!!! I tako do 10. stranice. Moze?

Prvo pricamo oooooo... VICEVIMA!!! I tako do 10. stranice. Moze?
Jel moze?
16. jul 2014
I ja,,,,,izadje perica iz autobusa i kaze popu....CAO NINDZA!GAJBA TI KUL SAMO SU TI TAPETE MALO "izlizane"
16. jul 2014
Setaju deda i perica ulicom i naidju ne nastavnika. Deda kaze-SAKRIJ SE PERICE EVO TI NESTAVNIKA- a perica odgovara- SAKRIJ SE TI JA SAM MU REKAKO DA SI TI UMRO
16. jul 2014
Znate da nije bio samo jedan Cezar? I Avgust je se zvao Cezar. A sad se pravite da je to smesno.

17. jul 2014
E nije 40 postova nego 20. A Avgust je i bio uobrazen. Pa ocu mesec, pa da ima mnogo dana, pa ovo, pa ono. pa imperator Februar ima mesec od samo 28 dana, pa mu je dobro. Cekaj, a jel postojao imperator Februar?

18. jul 2014
MA steta sto nema Srpska Imperija, a lako cemo mi za lude imperatore. Nego, skrenuli smo sa teme. A koji je najkraci put do ludnice? Skrenes.
18. jul 2014
evo jednog tuznog vica
pa da krenemo sa starom temom
Perica zavrsio skolu a plavusa se ofarbala u crno.

Perica zavrsio skolu a plavusa se ofarbala u crno.

18. jul 2014
Evo jos tuznijeg:
Kako je umro vic? Plavusa se ofarbala, Perica zavrsio skolu, Mujo posao u skolu (kao I Haso) a za policajce je obavezna akademija.
Kako je umro vic? Plavusa se ofarbala, Perica zavrsio skolu, Mujo posao u skolu (kao I Haso) a za policajce je obavezna akademija.
18. jul 2014
Pitao Perica učiteljicu:
- Da li je Tihi okean uvek tih?
- Možeš li mi postaviti gluplje pitanje? - pita učiteljica.
- Kada je umrlo Mrtvo more?
- Da li je Tihi okean uvek tih?
- Možeš li mi postaviti gluplje pitanje? - pita učiteljica.
- Kada je umrlo Mrtvo more?
19. jul 2014