Anti Pacman

Ostvarenja

Ako želiš spremiti rezultat, prijavi se ili upiši.

Opis

Kontroliraj duhove i uhvati Pacmana pre nego pojede sve točkice.

Ako želiš da bude tvoje korisničko ime na tabeli poena, moraš na kraju igrice stisnuti dugme SUBMIT SCORE a onda još SUBMIT.

Posetite i

Komentari na igrici

dobro, sad ne kapiram
09. septembar 2017
igrica je teska i glupa ali ne toliko meni uvek malo fali da uhvatim PACMAN-a i to je meni zanimljivo pravo da vam kazem, evo sad cu opet da igram tu igricu i mozda ovaj put pobedim
09. septembar 2017
glupo veoma tesko
16. januar 2017
hvala tebi druze...ali nije mi nesto zanimljiva igrica....hvala u svakom slucaju..
10. decembar 2016
Otkricu ti kako ga ja hvatam. Na pocetku ne dozvoljavam duhovima da izadju iz kucice dok pacman ne pojede bar 3 pilule a onda ih pustim pa je veoma jednostavno sa 4 duha uhvatiti pacmana. Ako sam dobro izbrojao posle 5 krugova u ulozi duhova imamo jos 5 krugova u ulozi pacmana gde se zapravo skupljaju poeni.
06. decembar 2016
igrica je jako teska...dosadna naporna...uhvatio sam ga 3 ili 4 puta i namerno izgubio..postalo ga je neverovatno uhvatiti...a svaka cast tebi na upornosti...da me ne mrzi pa da te stizem...ali nije mi bas neka igra...a rezultat sacuvaj boze...verovatno dobijas vise poena u sledecim nivoima..
06. decembar 2016
Oho-hooo sve vise pozitivnih rezultata, vec sam pomislio da nesto nije u redu sa mnom.
06. decembar 2016
Probaj da ga hvatas sa dva-tri duha u klopku.
04. decembar 2016
Ovo je najgluplja igra ikada ! Gde god da vi krenete,Pacman ce ici u suprotnoj strani i nemoguce je uhvatiti ga.Takodje je igra iritantna -_-
04. decembar 2016
Ako želiš da komentarišeš igru, prijavi se ili se učlani.