Igrice pomoć

Zašto igrice ne rade?

Ako slučajno ne vidiš igre ili ne rade, treba ti Macromedia Flash Player i/ili Macromedia Shockwave Player i/ili Unity.
Besplatni download je ovde:
Free Adobe Flash Player
Free Unity Player

Kako da postavim sliku?

Klikni na podešavanja koje se nalaze u gornjem delu portala i izaberi sliku koju želiš postaviti. Dozvoljene datoteke su: jpg, gif i png.

Kako da izbrišem svoje korisničko ime?

Tvoje korisničko ime na Igrice123.rs možeš da izbrišeš sam. Klikni na ovu vezu.
Na e-mail pošaljite e-mail sa zahtevom za brisanje naloga. Poruka mora biti isključivo poslata s iste e-mail adrese s kojom ste se i učlanili i koja je navedena u vašem profilu.

Tabela naj igrača

Tabela naj igrača predstavlja zbir poena, koje korisnik dobija na igricama na tabeli (ove igrice su označene s trofejom na slici). Korisnik, koji je prvi na pojedini igri, dobiva 100 poena za tu igricu. Korisnik, koji je na 100. mestu na pojedini igrici, dobiva 1 poen. Mesta od 100 dalje ne donose poena. Tabela se osvežava svaku minutu.

Medalje

Igraj igrice s medaljama i započni osvajati medalje odmah! Potreban ti je određeni broj poena da osvojiš bronzu, srebro ili zlato, zavisi kako je istaknuto ispod svake igrice. Osvojene medalje možeš videti na profilu. Ova opcija je samo za članove.


Kolačići

Kolačići učinka

Pružaju informacije o posetiocima i načinu na koji naši korisnici koriste našu internet stranicu, na primer broj poseta, informaciju o učestalosti poseta konkretnoj stranici itd. Ove informacije ne identifikuju korisnika koji posećuje internet stranicu, a Rukovaocu pomažu da poboljša performanse sopstvene internet stranice i omogući bolje korisničko iskustvo.

Reklame

Koristimo kolačiće da bismo mogli da prikažemo personalizovane reklame. Upotrebom kolačića možete videti reklame koje su relevantnije za vas.

Kolačići koji su neophodni za funkcionisanje internet stranice

Koristimo kolačiće, da bi obezbedili dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez njih. Pregledanjem web stranice slažete se sa Korišćenjem kolačića

Dokumenti

Za više detalja pročitajte naša pravila privatnosti i uslove korišćenja sajta.