volim samo tebe

volim samo tebe

O meni

ženski
35 godina

Komentari (5)

 • volim samo tebe

  01. avgust 2018 22:00
  Najdraze moje.. Ti si ceznja moga srca.. Bol moje duse... Sjaj mojih ociju.. Ti si radost mog dana.. Sreca moje srece.. Dusa moje duse.. Gdje god da si srce te osjeca moje , I zeli te.. I cezne .. I voli te..srcem , dusom , nadom.... ♥
 • volim samo tebe

  18. maj 2018 22:55
  Tišina tvojih koraka noćas me iz sna probudila... Opet sam te sanjala, kako mi dolaziš mokrim pločnicima, kiša je padala, ista ona kiša koju sam zbog tebe voljela.Sjećaš li se? Smijala sam se glasno, pričala brzo, prebrzo da bih ti stigla sve reći, riječima, ali govorila sam očima, dok sam te gledala.Bila sam sretna, presretna. Nisi smio da mi daješ lažne nade, da obećavaš nešto što se nije moglo ispuniti, jer meni je obećano važnije od ičega. I sad volim kišu, podsjeti me na tebe... Još uvijek hodam mokrim pločnicima, ali laganim korakom... Opet se smijem, malo tiše, ali ipak se smijem... Ponekad, samo ponekad još u snu čujem tišinu tvojih koraka.
 • volim samo tebe

  09. april 2018 23:37
  Seti se...:"Da postoji NEKO a ne SVAKO.... da NEGDE a ne SVUDA...da ZAUVEK a ne PONEKAD...da NAMERNO a ne SLUCAJNO...MISLI NA TEBE..!!!"
 • volim samo tebe

  09. april 2018 23:20
  Ima tih uzdaha koji se čuju i kada su kilometrima daleko. Ima tih dodira koji se ne dogode, a osete se. Ima tih blizina kojima daljina ne može ništa... Fizički dodir nije ništa u odnosu na onaj drugi dodir. Kad osetiš da te neko ima bez dodira, da ima tvoju dušu, tvoje srce. Da ima tebe u potpunosti... Divan...osećaj...kad te netko tako jako dotakne ne dodirujući te.
 • volim samo tebe

  09. april 2018 23:16
  I neznam sta je i kako se zove ovo medju nama ..ljubav , navika , zelja ...i nevazno je ...Znam samo da popunjavas sve praznine moje duse , cinis da sam posebna , jedinstvena , necija ...samo tvoja .. Udaras ceznju svaki puta kada te nema , ozivis me svaki put kada me nevidljivim nitima zagrlis ...kada pogledam tvoj lik ...Sav moj svet se razlije u tvojim zenicama i kao da osecam damare tvoga srca ispod kosulje kako tiho sapuce moje ime Mozda ...zelja..sigurno ljubav ...ona vekovna , neponovljiva , tajna ...pomalo bolna , ali jedinstvena i nasa...

ako žeiliš da komentarišeš, prijavi se ili se učlani