Kolačići

Kolačići učinka

Pružaju informacije o posetiocima i načinu na koji naši korisnici koriste našu internet stranicu, na primer broj poseta, informaciju o učestalosti poseta konkretnoj stranici itd. Ove informacije ne identifikuju korisnika koji posećuje internet stranicu, a Rukovaocu pomažu da poboljša performanse sopstvene internet stranice i omogući bolje korisničko iskustvo.

Reklame

Koristimo kolačiće da bismo mogli da prikažemo personalizovane reklame. Upotrebom kolačića možete videti reklame koje su relevantnije za vas.

Kolačići koji su neophodni za funkcionisanje internet stranice

Koristimo kolačiće, da bi obezbedili dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez njih. Pregledanjem web stranice slažete se sa Korišćenjem kolačića.

Personalizovani oglasi

U slučaju da se slažete sa podrazumevanim podešavanjem kolačića, Google i njegovi partneri će prikazivati personalizovane oglase u oglašavanju. Pročitajte više o tehnologiji i tehnikama koje koriste ovde. Takođe pogledajte Google-ov sajt o privatnost i uslovima. Ako se ne slažete, prikazivaće se samo nepersonalizovani oglasi.

Dokumenti

Za više detalja pročitajte naša pravila privatnosti i uslove korišćenja sajta.