Bubble Shooter
prijavi se ako želiš da igricu dodaš među omiljene prijavite se za puni ekran

Opis

Bubble Shooter

Bubble Shooter je popularna igrica u kojoj je cilj igrača eliminisati sve mehuriće sa ekrana. Igra se tako što igrač puca mehuriće iste boje u grupama, kako bi stvorio kombinacije od najmanje tri iste boje. Kada se formira kombinacija, mehurići se eliminiraju, a igrač osvaja poene.

Cilj igrice Bubble Shooter je osloboditi ekran od svih mehurića. Što više mehurića igrač eliminira istovremeno, to će osvojiti više poena. Igrica postaje sve izazovnija kako igrač napreduje kroz nivoe, jer se mehurići postepeno kreću ka dole, povećavajući pritisak na igrača.

Bubble Shooter je jednostavna i zarazna igrica koja pruža zabavu i izazov za sve uzraste. Može se igrati samostalno ili takmičarski, poredajući se rezultatima sa prijateljima ili drugim igračima. Igrači mogu testirati svoje veštine i strategije, kao i unaprediti svoje reflekse i preciznost pucanja.

Grafika igrice je šarena i atraktivna, a zvučni efekti doprinose atmosferi igrice. Bubble Shooter je savršen način da se opustite i uživate u trenucima zabave, bez obzira na to da li igrate sami ili sa prijateljima.

Započnite svoju avanturu Bubble Shootera, ciljajte i pucajte mehuriće da biste postigli najviše rezultate. Da li ste spremni za izazov? Uđite u svet Bubble Shootera i pokažite svoje veštine uništavanja mehurića!

Igrica Bubble Shooter na Igrice123 ima tabelu da zabeleži poene.

Mišljenja o igri Bubble Shooter

Ari-Pekka
Ari-Pekka

autor

Bubble Shooter - Igra koja vas navuče

3.9

Bubble Shooter je izuzetno zarazna puzzle igrica koja me je momentalno uhvatila za srce. Zadatak je jednostavan, ali izazovan: eliminisati sve mehuriće sa ekrana pucanjem mehurića iste boje, kako bih stvorio grupacije od najmanje tri iste boje.

Grafika je vesela i šarena, a zvučni efekti dodaju čar igranja. Igrica postaje sve napetija kako napredujem kroz nivoe, jer mehurići postepeno klize ka dole. Neki kažu da je savršeno opuštajuća, dok drugi priznaju da im srce ubrzano kuca u ključnim trenucima.

Kao dodatan izazov, Bubble Shooter omogućava beleženje rezultata, što mi je dalo dodatni podsticaj da pokušam osvajanje što većeg broja poena. Neki od korisnika su čak dosegli 10 miliona poena!

Ako želite jednostavnu, ali izuzetno zabavnu igricu koja će vas zadržati satima, ovo je prava stvar za vas. Bila je savršen način da popunim pauze i opustim se.

Mišljenje 6 - Bubble Shooter

Komentari na igrici

lol surrender kissing

blush

big-smilie

heart heart heart

Osvojeno 200-to zlato rocks

ups , everything is relative whistling2

a brate... tako ti ide civot... provedes 3,30 sati igranja ovu balon pucac igru da bih bio prvi1 na svetu na balkanu na igricama123 na tabeli na meni ooooo. inc. imam 20+ i kusur godina,, studiram balonske puskice zato sam osvo.io prv0 m35t0 izi one (1 za one koji nez naju english kao ja haha) crying <- place mi se jer me Marina udarila u okce

ne sabiraju mi se poeni . hahahah u cemu je fora... hvalalal sad

ne sabiraju mi se ostvareni poeni . hahah u cemu je fora .. hvalallal

E = m × c² whistling2

Virusi!

zasto mesec dana ne mogu da igram?Šta se desava

domaci zadatak

Sada sam na 4803.mestu

ja sam 4806esti

dobra igrica za trening sive mase

nema realnosti

Mislim od kada se pojavila ova igrica ja je igram i svaki put vidim neke izmisljene igrace kao vodece u ovoj igrici a ja da sam negdje evidentisana koliko igram i penziju bih stekla a ne 156 mjesto,...iskreno nijesam debil niti psihicko poremecena osoba ,igram igricu i sada vise i neznam u cemu je poenta,...da li je vise igrati ili ne da bi bila u nekih makar 50 vodecih igraca

Igrica je super! Po mom mišljenju, trebalo bi da je najbolji onaj koji uspešno završi igricu ali sa najmanje poena! worship

Sjajna je big-smilieD
Vrlo zarazna big-smilie

dobra igrawink

BRANKO V STOSIC IGR4M OVUIGRICU STALNO SADA NEMOGU DA DOBIJEM SLIKU IUOPSTE TU IGRICUhttps://www.igrice123.rs/puzzle-igrice/igre-bubble-shooter.php?&Page=3clap

Hvala puno Ivana. Sve najbolje u životu i u igricama.

Svaka cast Gorane.Zasluzio si to drugo mesto na tabeli.Steta sto nisi jos malo izdrzao.Cestitam u svakom slucaju.smilesmilesmile

Bravo ja! Danas na prvom mestu prvi put smile

4.2

Broj glasova: 462