Ludo Online

Opis

Cilj igrice je da bezbedno odvedeš svoje figure do kućice pre tvojih suigrača. Ako želiš igrati sa svojim prijateljima onda napravi privatnu sobu (PRIVATE), upiši lozinku, pošalji lozinku 3 prijatelja i već možete igrati skupa.

Slične igrice kao Ludo Online

Posetite i

Komentari na igrici

Nemoj da se pališ, pregorećeš. Ahahahahahahahahahaha.
pre 1 dan
Pa, re.... Čitajte, nemojte samo da blejite. Ne jurite me, idite ka kućici, bolje za vas, mamlazi jedi. Inat vam ništa neće doneti!! Uvek ću da vas porazim! I u pobedi, i u porazu. Najjači sam uvek!
pre 2 dana
Harise, gubitniče, zašto bežiš čim te srušim? Ahahahahahahaha. Bojiš se poraza, pa da. Žao mi te je
pre 2 dana
Bob, paglu, nemoj da me juriš, paglu. Bolje beži ka kućici. Čoveče, ja gubitnicima ne mogu da dokažem da me ne jure, nego da umesto toga beže ka kućici. Tu je vaša greška, gubitnici, što me jurite. Uvek ćete biti kažnjeni kada me budete jurili! Moj savet vam je da bežite ka kućici. Bolje za vas. To jurite nekog prosečnog igrača, luzera. Gde se sa mnom kačite, bre? Ahahahaha
pre 2 dana
E, killer, killer, baš si pravi ubica. Ahahahhahahahha. Bolje promeni nik u princeza.
pre 2 dana
i još bežiš kao cava, kad idem ka pobedi, jadničko, slabić. Čitaj i plači, najjači sam!
17. maj 2022
Chacale, paglu, stvarno si mislio da ćeš me opet pobedeti? Ahahahahahahahah. E, jadan ti! Samo si imao sreću. Razbio sam te kao zvečku, gubitniče. Bolje da si bežao, nego što si me jurio, tu je tvoja greška. E, moj ti, gubitniče! Luzeru
17. maj 2022
Laura, paglu. Pa ti stvarno mislila da pobediš, hahahahahahahha. Strašno! Pa gde me paglu juriš, umesto da bežiš ka kućici. Tu je tvoja greška. Tako možeš da igraš samo s amaterom nekim, a ne kao sa igračem kao što sam ja. Ahahahahahaha. Gubitnici s razlogom.
15. maj 2022
Amilac, paglu, imaš sreće što par puta nisam mogao da odigram. Da sam mogao, pobedio bih te. Samo se zahvali trokiranju.
14. maj 2022
I Laura pobeže. Sve gubitnici i nesvesni ljudi. Ne znam da li da ih žalim ili zadirkujem?
12. maj 2022
IV, pobeže kao kukavica. Ahahahaha. Ne mogu da podnesu poraz. Gubitnik, kao i ostali. Niste dostojni sebe, pa da partiju odigrate do kraja.
12. maj 2022
M, pa šta je bilo gubitniče? Ahahahahahahhaha. Najjači sam
09. maj 2022
619, pobeže kao gubitnik. Ahahahahahaha. Uvek kad idem ka pobedi, pobegnu. Bolje nego pobeda. Žao mi je gubitnika.
09. maj 2022
Monika, ahhahahahahaha. Pa što pobeže? Ahahahah, i to baš pred mojom pobedom. Ti si pravi slabić. Ne možeš da podneseš poraz. Gubitnice
07. maj 2022
Han, hahahahahahahahha, paglu. Pa što bežiš kukavice jedna kad idem ka pobedi, a? Gubitnici jedni. I kad gubim, najjači sam!
07. maj 2022
Kosar, hahahahahahha, pobeže kao kukavica, gubitnik pravi. Čim ga srušim, pobegne. To je dobro za mene, zar ne? Još bolje nego pobeda!
07. maj 2022
Ahahahahahahahahhahahahaha, ti si stvarno paglu! mislio-la si da je pobeda tvoja, još se i cerekaš, hahahahahahahahahaha, gubitniče
05. maj 2022
Andy, pusy, ahahahahahahahahaha. Slabiću, pa što pobeže kad pobeđujem? Ahahahah. Znam, nije ti lako. Gubitnik
04. maj 2022
Noah, hahahahahah, gubitniče, ti si stvarno mislio da ćeš pobediti? Ahahahahahahaha
27. april 2022
hahahahahahahah, kako pobeže, kao pravi gubitnik. najjači sam! I kad gubim, najjači sam. Nauči da igraš i kao čovek ostani, da te još više porazim!
26. april 2022
Milenka, koji je tebi kufer?! Ja ne razgovaram sam sa sobom, nego se obraćam ovim kukavicama. Ako ne znaš da napraviš razliku, šta da ti radim.
26. april 2022
Hahahahahaha ja "glupa" a ti sam sa sobom razgovaras
25. april 2022
James, kukavice jedna, hahahahahahauvek kad gubiš, bežiš. Ahhahahahahahahahah. Gubitnik je uvek gubitnik!
25. april 2022
I zašto na svakih sat vremena? Kako ti je palo na pamet baš na svakih sat vremena? Ahahahahahahahahahhahahha. Devil, daj joj pameti.
23. april 2022
Milenka, nemoj da sad misliš da si me "spustila". Samo možeš da ispadneš glupa. Ahahahahahahaha. Samo ti nastavi da se lupaš u čelo, ništa drugo i ne znaš.
23. april 2022
Ako želiš da komentarišeš igru, prijavi se ili se učlani.