Sudoku Easy
prijavi se ako želiš da igricu dodaš među omiljene prijavite se za puni ekran

Opis

Sudoku Easy

Sudoku Easy je jednostavna online igrica koja je dostupna na svim uređajima, od računara do pametnih telefona. Posebno je osmišljena za decu i početnike koji žele da se upuste u logičke izazove i razvijaju svoje veštine rešavanja problema. Igrica je potpuno besplatna i nudi čisto i prijatno igračko iskustvo, bez ikakvih oglasa ili komplikovanih postignuća koja bi mogla da ometaju igrače.

Kao i kod klasičnih sudoku igara, cilj u "Sudoku Easy" je popuniti 9x9 mrežu brojevima od 1 do 9, tako da se brojevi ne ponavljaju u istom redu, koloni ili 3x3 kvadratu. Iako je igrica namenjena početnicima, pružiće dovoljno izazova da ostanete zainteresovani i da poboljšate svoje sposobnosti rešavanja sudoku zagonetki.

Ako ste ljubitelj sudoku igara poput one u New York Times-u, "Sudoku Easy" će biti savršen izbor za vas. Omogućava vam da se opustite, distancirate od svakodnevnih briga i u isto vreme vežbate svoj um. Uživajte u preglednom i korisnički prijateljskom interfejsu i uronite u svet logičkih izazova, gde je svaki problem prilika za učenje i zabavu.

Ova serija takođe uključuje Sudoku Hard i Sudoku Print.

Komentari na igrici

Igrica još nema komentara.